ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ “АРХ. КАМЕН ПЕТКОВ ”

НОВИНИ

Да запазят удоволствието от ученето на немски език

13.05.2013

Ученици, изучаващи немски език от осми до дванайсти клас на ПГАСГ „Арх.Камен Петков” за четвърти път прекараха нощта на 09.05.2013 в училищната библиотека сред нестандатни изживявания с книги, Гьоте, импро-театър, рали из изложбата „Приказни светове” на Гьоте Институт, интерактивни игри, викторина за Европа и Берлин, състезание по превод, караоке и тържествено предаване на символа –възглавничка със снимката на първите – випуск 2013 и много задружни забавления през цялата нощ .

„ Да запазят приказното вълшебство на нощта и удоволствието от ученето на немски език”, им пожелаха абитуриентите. Заедно с тях бяха директорката М.Спасова и учителките по немски език Т.Македонска, Н.Фердинандова, Ек. Ихтерова. Гости им бяха бяха експертът по чужди езици от РИО-Пловдив г-н Камен Алексиев,учители по немски език от града и приятели.

В 00.00 часа ги изненадаха представители от Камарата на строителите в България, начело с нейния Председател г-н Пламен Иванов . Те изразиха удоволствието си да видят училището и нощем живо. «Научихме много неща по немски и се забавлявахме истински! « разказваха на сутринта ентусиастите!

Линк към галерията със снимки

Добави коментар