ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ “АРХ. КАМЕН ПЕТКОВ ”

НОВИНИ

Добре дошли на тържественото откриване на новата учебна година.

15.09.2011

Скъпи ученици, учители, родители и гости!

Добре дошли на тържественото откриване на новата 2011-2012 учебна година.

Всяка учебна година е важна , защото ни дава възможност да насърчим умовете и творчеството на децата на България – на вас – нашите ученици.Защото вие сте бъдещето на страната ни и на света .Затова ви поздравявам с добре дошли и ви пожелавам здрава и ползотворна учебна година. Пожелавам ви да уважавате своите учители и да вземете от тях всичко, което могат да ви дадат –черпете с пълни шепи от тях мъдрост , знания и опит; бъдете любознателни и мечтайте – това винаги ще ви тласка към развитие и ще ви води до нови хоризонти.

Специален поздрав отправям нашите нови ученици – добре дошли в нашето училище и благодарим , че с избора си изразихте вярата си в нашия професионализъм Уверявам ви , че ръководството на училището и цялата педагогическа колегия ще направим всичко, което е по силите ни , за да оправдаем вашето и на вашите родители доверие. На добър час , скъпи първокурсници!

Уважаеми колеги! Древните народи – елини, китайци, перси , юдеи са изписвали думата учител с главна буква , защото учителите са тези , които са притежавали знания , мъдрост , опит и огромна любов към всеки от учениците си .В нашето училище това сте вие , нашите учители- тези , заради които са тук всички тези ученици . Скъпи колеги , желая ви здраве и сили , които ще ви са нужни , за да раздавате и занапред любов, знания , опит и възпитание на нашите деца. Спорна учебна година !

А вас, уважаеми родители , бих искала да уверя, че децата ви са в сигурни ръце, че ние обичаме това, което правим, че ние сме хора, чиято мисъл и грижа е към вашите деца – нашите ученици. Очакваме и тази година да бъдете наши съмишленици , които ще ни подкрепят и помагат в трудния път на възпитание на вашите деца .Желая ви здраве и доброденствие!

За всички - Щастлива и ползотворна учебна година , която да запомните завинаги!

Честит първи учебен ден и на добър час.

Добави коментар